кадър: Vigili del Fuoco, ТуитърКметът на Милано Джузепе Сала каза, че

...
кадър: Vigili del Fuoco, ТуитърКметът на Милано Джузепе Сала каза, че
Коментари Харесай

20 пострадали при големия пожар в Милано

кадър: Vigili del Fuoco, Туитър

Кметът на Милано Джузепе Сала сподели, че аргументите за пожара занапред ще се изяясняват.

20 души получиха натравяне след пожар в съвременна жилищна постройка в Милано. Зданието е изгоряло изцяло. Прокуратурата проверява случая. 

Футуристичнoто здание " Торе деи Моро " в южната част на Милано – кула от 16 етажа с височина 60 метра, издигната през 2011-а година - бе обхваната от пожар и изгоря напълно. 

Според очевидци, първоначално пламъците са избухнали на тераса на един от горните етажи, след което обхванали цялата постройка и изпод. Обитетелите са се избавили посредством чат с апел " Бягайте, всичко гори ". 

Горящата обшивка от бяла ламарина е летяла на разстояние до 200 метра, а живеещи в постройката споделиха, че при закупуване на жилищата били уверени, че панелите са огнеупорни.  

Евакуирани са прилежащи постройки, а регионът отцепен. Пожарникарите съумели да овладеят пожара и ревизират за потърпевши. 

В постройката живеят 70 фамилии, измежду които и победитеят от фествала " Санремо " за 2019 година -  артистът Махмут. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР